Botiga rellevant de fruits secs a Barcelona / Relevant nuts' store in BCN


En la nostra visita a Barcelona vam visitar una tenda de fruits secs. Fruits secs Guispert.
Situada entre el carrer de les mosques i la església de Santa Maria del Mar. Allà vam poder comprovar com la qualitat es nota, i que estem enganyats en l'alimentació. També vam poder veure una de les nostres tradicions de fa segles, el que de veritat ens devería de representar.
Vam tenir el plaer de parlar amb el cuiner que torra els fruits secs a nivell internacional, entre altres coses va declarar que aquesta era la seva passió que nosaltres teníem que defendre aquestes tradicions per tal de aprofitar-les i que la botiga ven a molts cuiners famosos i a gent d'altres països(exportacions).

A continuació la entrevista que li vam fer al cuiner, esta en español ja que no entenia el català.

Historia de la tienda (inmueble)



-¿En que año se fundó?
 En el año 1851



-¿Siempre estuvo en la misma estancia?
Sí.
 
-¿A que se debe el nombre?
Guispert era un antiguo medico Barcelonés que era muy famoso en su tiempo.



Practica



-¿Que frutos secos se torran habitualmente?
Se torra de todo, excepto café ya que és muy inflamable y explota.



-¿Que tecnica se sigue?
 Se torran los frutos durante 2 horas y más tarde se aliñan si és necesario.



-¿Que movilario és necesario?
 Utilizo este torno para hornear y leña para que funcione, durante 163 años siempre a sido el mismo torno, aunque se ha mejorado con unas piezas de la tecnologia actual sigue funcionando igual que cuando empezó.



-¿Alguna especialidad?
Opino que  la avellana y la almendra pero también tostamos pistacho i Macadamia Australiana


Personal


-¿Te gusta tu oficio?¿ És lo que querías?
Este oficio és mi pasión, sigo igual de contento que cuando empecé.

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